Cocktail-tre med Pornstar Martini hos Slug and Lettuce

Slug and Lettuce

Unit 7 Walkergate, Durham DH1 1SQ

Forrige uke var jeg på det som må være mitt drømmested… Lokalet var helt nydelig, dekortert som en drømmehage med masse planter og lyslenker over alt. Jeg tittet såvidt inn da jeg gikk forbi det noen dager tidligere og fant fort ut at jeg måtte tilbake. Enda mer fornøyd ble jeg da jeg hørte de serverte cocktail-trær!

Et cocktail-tre er rett og slett et stativ med armer som holder drinkene. Det vi fikk servert hadde ni armer – derfor ni drinker. Hos Slug and Lettuce, som er stedet vi fikk disse, kan du velge mellom Pornstar Martini og Strawberry Pornstar Martini. Vi gikk for den originale, da pasjonsfrukt er min favoritt. Ved siden av drinkene fikk vi servert ni shots med Prosecco til å helle i drinkene – vi var altså ikke så gærne at vi kjøpte ni drinker pluss ni shots brennevin.

Hos Slug and Lettuce har de også mat. Vi testet Bao Buns og to av burgerne. Maten var ikke den beste, men den var helt OK. Jeg er ganske sikker på at Bao Bunsene var puttet i mikrobølgeovnen… Neste gang spiser jeg nok på forhånd og fokuserer på å nyte drinkene.

Slug and Lettuce er en kjede som finnes rundt i hele Storbrittania, blant annet i London, Manchester, Bournmouth, Bristol og York i England, Edinburgh og Glasgow i Skottland og Cardiff og Swansea i Wales.

Jeg vet ikke om noen steder i Norge som selger slike, rop gjerne ut om du vet om et sted!

Del dine tanker i kommentarfeltet