Den perfekte røde leppestiften

Reklame, inneholder en annonselenke

DSC08811

Mac Retro Matte Ruby Woo B37

DSC08813

Røde lepper er elegant, sexy og tidløst. Det gjelder bare å finne den rødtonen som passer deg. Den perfekte fargen vil nemlig være ulik fra person til person, ut i fra hudtone. Du må også bestemme deg for om du foretrekker en glossy variant eller en matt variant.

Selv om den perfekte fargen avhenger av hudtone er det tydelig at det finnes enkelte bestselgere. Som denne røde og matte leppestiften fra Mac. Selv har jeg brukt den i flere år og elsker den fortsatt.

DSC08814

Den er i fargen retro matte ruby woo B37, og holder hele kvelden – noe som bør være et kriterie for røde leppestifter! Om du leter etter den perfekte røde leppestiften anbefaler jeg denne. Dersom du vil klikke den rett hjem kan du finne den her!

Ps! For at leppestiften skal sitte fint hele kvelden gjelder det å ha myke lepper, som verken er tørre eller sprukne. Bruk noen dager i forveien til å forberede leppene med denne superenkle og gode hjemmelagde leppeskrubben! 

Tips: Kjøp en lipliner i samme farge for å definere leppene bedre. Det kan være vanskelig å få leppestiften til å sitte perfekt på leppene uten. Og tips nummer to: Dersom du ønsker en litt mer glossy variant av denne matte leppestiften, kan du klappe et tynt lag med leppomade over med fingeren.

En kommentar om “Den perfekte røde leppestiften

Del dine tanker i kommentarfeltet