Dette gir deg en god dag – hver dag!

201706251043451851_sbig

En god natts søvn

En god natts søvn er veldig viktig, det finnes sjeldent en bedre følelse enn å våkne uthvilt. Mitt aller beste tips er å ha en god døgnrytme, som du holder på uansett om det er hverdag, helg eller ferie. Et annet lite tips er å bruke sovemaske om du ikke får sove. Da blir det helt mørkt og du får verken ligget på telefonen eller sett rundt i rommet. Det funker hver gang for min del!

Start dagen med en næringsrik frokost

En god, næringsrik frokost og en kaffekopp eller tekopp gir deg drivstoff og energi for en god dag. Noen favorittfrokoster akkurat nå er blant annet avokadoshake, fullkornsmüsli med mandelmelk og banan, og grove rundstykker med peanøttsmør.

Tenk positivt!

En positiv tankegang er nok det aller viktigste punktet. Det går ut over både deg selv og andre om du går rundt med negativ energi og klager. Dette er det lurt å være bevisst over, vanligvis klager vi mer enn vi tror.

Vær produktiv

Har dere lagt merke til at man fort blir mer trøtt og sliten, og kanskje til og med litt deppa, om man ligger på sofaen en hel dag? Det er uten tvil deilig og veldig, veldig lov, men om det blir for mye av det så føles det fort litt kjipt. Men om man gjør noe produktivt, får litt mestringsfølelse eller en følelse av å gjøre noe fornuftig så blir man fort litt gladere! Det er i alle fall min erfaring.

Vær med mennesker som gjør deg glad

Det som gjør oss mest lykkelig av alt er jo kjærlighet og trygghet. Det får du om du snakker med og omgås med de menneskene du er glad i! Jeg vet i hvertfall at humøret mitt blir bedre med en gang jeg har en god samtale med en venninne eller familie♥

Del dine tanker i kommentarfeltet