Dette må du pakke med deg på telttur

dette må du pakke med på telttur urban twenties

Hvis du skal på telttur er det lurt å vite hva du skal ha med deg, spesielt hvis du ikke er en erfaren teltsover. Det meste av denne listen trenger du også hvis du skal på hengekøyetur eller sove i bilen, bare bytt ut enkelte av tingene til det som passer turen du skal på.

Her er en liste over det du trenger:

Telt, liggeunderlag, sovepose, stormkjøkken

Zalo, oppvaskkost, kniv, tallerkner, glass/kopper, bestikk, stekespade, skjærebrett, matolje, pulverkaffe/te, termos

Dopapir, fyrstikker, vann, poser til søppel, kjøkkenhåndkle

Lommelyk, myggmiddel, powerbank, teltlykt eller lyslenke, solkrem, diverste spill, et lite førstehjelpsskrin

Ullundertøy, ullsokker, allværsjakke, en tynn dunjakke, turbukse, allværsbukse (for regn og vind), en tykk ullgenser, lue, badetøy, håndkle, vanlige klær etter vær, sko etter vær og planer (hvor skal du og hva skal du? Hvordan er været meldt? Sjekk disse tingene før du pakker sko og klær, så du vet hva du bør ha med. Må du for eksempel ha med vanntette sko og treningstøy? Trenger du fjellsko?), slippers, sovemaske (kan også bruke lue over øynene).

I tillegg må du selvsagt ha med mat. Det beste tipset er å planlegge godt. Prøv å gjøre alt ferdig på forhånd og krydre det som skal krydres før reisen, så slipper du ha med masse krydder og lignende på tur. Her har jeg skrevet om turmatforslag, tips og en full meny til tre dager.

Del dine tanker i kommentarfeltet