I karantene med Camilla Hellum

«I karantene med» er en ny spalte på Urban Twenties, hvor vi snakker med kjente og ukjente om hvordan de takler korona-situasjonen. Først ut er Camilla Hellum, som står bak bloggmagasinet Urbania Magasin. Hun driver også influencerbyrået Geist Oslo sammen med to andre, og jobber som digital kommunikasjonssjef i Orkla.

I karantene med Camilla Hellum urbania magasin urban twenties

Hvordan er din korona-situasjon?

Er i full jobb på hjemmekontor. 

Hvordan takler du det å være hjemme så mye? 

Det går egentlig ganske greit. Er hjemmekjær, og har ofte hjemmekontor til vanlig, så prøver å gjøre det beste ut av situasjonen. Så lenge mine nærmeste er friske, er jeg fornøyd. Savner selvsagt å være sammen med venner og familie, treningssenteret mitt, teste nye restauranter, og gå på kino, men holder ut helt fint foreløpig. 

Hva gjør du for å få dagene til å gå? Har du en hverdagsrutine?

Står opp til samme tid hver dag, lager en digg frokost og kaffe (tar meg tid til håndbrygg), og jobber til 16-17. Passer på å ta pauser, og går gjerne en tur midt på dagen. Etter jobb blir det trening, deretter middag og en god serie eller Facetime med venner/familie. I helgene gjør jeg hyggelige aktiviteter som for eksempel å teste nye matoppskrifter.

Hvordan holder du motivasjonen oppe?

Prøver å tenke positivt, og ha jevnlig kontakt med venner og familie digitalt. Har det ryddig hjemme, og gjør det så trivelig som mulig med planter/blomster. Blir også motivert av at det snart er varmere i været, og mulighet for ettermiddager i solen på verandaen. 

Har du et boktips?

Holder nå på med «London blant gangstere, rabbinere, oligarker, rebeller og andre ektefødte barn av det britiske imperiet» av Nazneen Khan-Østrem, og liker den veldig godt så langt. 

Hvilken serie ser du på om dagen?

Mye tid blir brukt på tv-serier om dagen, og har i løpet av de siste ukene sett Zerozerozero, Marvelous Mrs Maisel, Fleabag, og Love is blind – anbefaler alle! Akkurat nå ser jeg The Capture, siste sesong av Homeland og Atlanta. Krysser fingrene for at sesong fem av Le Bureau blir å se på norske skjermer snart, også gleder jeg meg til påskekrim.

Har du et filmtips? 

Parasite er den beste filmen jeg har sett så langt i år. Syns også Marriage Story og Once Upon a Time in Hollywood er to veldig gode filmer. 

Hva er det diggeste du har laget deg de siste ukene?

Kanelboller (oppskrift fra Godt.no) og pulled pork, etter oppskrift fra den franske matbloggeren Mimi Thorisson

Hvordan holder du fokus og disiplin på hjemmekontor? 

Her er rutiner stikkordet. Arbeidsdagen starter og slutter noenlunde samme tid hver dag, prøver også å spise frokost og lunsj til faste tidspunkter. Passer også på å spørre om frister på ting så ikke alt blir hengende i luften.

Følg Camilla på Instagram!

Del dine tanker i kommentarfeltet