I karantene med Ima Sobé

«I karantene med» er en ny spalte på Urban Twenties, hvor vi snakker med kjente og ukjente om hvordan de takler korona-situasjonen. Denne gang har vi snakket med låtskriver og artist Ima (Ida Maria) Sobé.

I karantene med Ima Sobé urban twenties
Foto: Ima Sobé

Hvordan er din korona-situasjon?

 Jeg jobber allerede mye hjemmefra, så det går veldig fint. Det er jo selvfølgelig vanskelig å ikke kunne være sosial og være mer i studio og så videre, men vi får håpe at det blir mulig snart igjen. Jeg klager ikke.

Hvordan takler du det å være hjemme så mye? 

Det var litt vanskelig i starten at jeg og samboeren min gikk oppå hverandre hele tiden. Jeg er vant med at han drar på kontoret og så får jeg jobbet i fred. Men etter det første uken så har det gått veldig fint.

Hva gjør du for å få dagene til å gå? Har du en hverdagsrutine? 

Jeg står opp, tar på meg noe fint, sminker meg og lager en god kopp kaffe. Jeg blander kaffe, melk, kanel og sukkerfri vanilje, mmmm! Så starter arbeidsdagen som om jeg skulle vært ute blant folk. Det er veldig viktig for meg. Hvis jeg sitter i pysjen blir jeg mindre effektiv. 

Jeg elsker DIY prosjekter, så jeg prøver alltid å finne noe nytt å gjøre. Jeg har malt vegger, fikset på ting her hjemme, sydd og gjort om litt klær. 

Hvordan holder du motivasjonen oppe?

Motivasjon kommer og går, så når jeg ikke føler meg motivert lager jeg min egen deadline. Det er super viktig. Jeg blir også ekstra motivert av å gjøre noe kreativt med hendene når det blir veldig mye stillesitting foran skjermen. Jeg kan også fort snakke negativt til meg selv, så innimellom er jeg nødt til å høre på motivasjonstaler på Spotify og YouTube.

Har du et boktips? 

Jeg leser ikke mye bøker, men nå leser jeg selvbiografien til Michael Jackson. 

Hvilke(n) serie ser du på om dagen?

Jeg er ikke superglad i serier fordi det tar så lang tid. Jeg holder meg til reality så jeg slipper å følge med på noe. Nå ser jeg «Ekstrem oppussing USA» og der blir det mye grining. Ellers ser jeg mye på YouTube. 

Har du et filmtips? 

Jeg har to sykt bra! De urørlige (The Intouchables) og The Giver.

Hva er det diggeste du har laget deg de siste ukene?

Definitivt Asiatisk Taco. Bare søk opp «Bao Bun» på YouYube. Jeg lagde det med Tofu, Hoisin-saus, og tynne skiver med gulrøtter, agurk og koriander. Sykt godt.

Følg Ima på Instagram!

2 kommentarer om “I karantene med Ima Sobé

Del dine tanker i kommentarfeltet