Jentekveld 101: Alt du trenger for en perfekt kveld med jentene

Det er endelig helg, og hva er vel bedre enn å feire den med gode venninner? Det er ikke så mye som skal til for å få en perfekt kveld med jentene – med fine folk, godt humør, bra musikk og noe godt i glasset er kvelden dømt til å bli bra. Her er noen tips som setter prikken over i’en:

God musikk

Bra musikk er viktig for alle festligheter, men en ekte jentefest fortjener en ekte ‘Girl Power’-spilleliste proppet med gamle slagere. Dere kan for eksempel sjekke ut denne spotifylisten. Syng og dans natten lang!

Gode drinker

Dere kan for eksempel lage noen av disse sangria-variantene eller noen av disse prosecco-drinkene. Ellers er jo drinker som Mojitos eller Daiquiris alltid vinnere. Jeg skal snart dele oppskriften på en superdigg Raspberry Mojito til dere! Kanskje dere skal kjøre på med noen jelly shots også?

Snacks og småretter

Å by på litt mat er alltid lurt, og gjerne da noe som kan stå fremme hele kvelden. Matsuget kommer mer og mer etter alkoholen har flytet til blodet. Hva med litt ost og kjeks? Eller popcorn i søte krus, potetgull og fruktspyd? Tapas er også noe som alltid slår an, og du trenger ikke gjøre det så avansert. Kjøp inn foccacia, aioli, frukt, kjøttboller, tomatsaus, poteter og det som trengs til en salat, så er du good to go!

Noe bildevennlig

Å ha enten rekvisitter i form av masker, skilt og ballonger eller en bildevegg av noe slag er både gøy og en god icebreaker. Dere vil alle sitte igjen med mange morsomme bilder og minner. Av erfaring slipper folk seg litt raskere løs dersom det er lagt frem morsomme bilderekvisitter. Definitivt en party-vinner.

Polaroid-kamera

Har dere noen gang prøvd å ha et polaroid-kamera fremme under en fest? Det er helt genialt! Ikke bare er det morsomt å ta bilder gjennom kvelden, men du får skikkelig koselig bilder med god stemning, som du kan henge opp eller se på når du trenger å huske på hvor fantastiske jenter du har i livet ditt. Et tips: Kjøp film på Ebay eller når du er i utlandet, det er mye billigere enn her i Norge.

Del dine tanker i kommentarfeltet