Julekalender 2019, LUKE 1: Urban Twenties x Pierre Robert

Annonse: Gaven er sponset av Pierre Robert

Foto: Pierre Robert

Endelig er det desember og adventstid, og i den anledning kan du melde deg på Urban Twenties sin julekalender. Hver søndag i advent vil vi ha en julekalenderkonkurranse på Instagram, hvor du får mulighet til å vinne superflotte premier. Gå inn på @URBANTWENTIESMAG på Instagram, så finner du konkurransen der.

Premie luke 1, søndag 1. desember

Bak luke nummer 1, for første søndag i advent, har du mulighet til å vinne et utvalg deilige ullplagg fra Jenny Skavlan x Pierre Robert, og utvalgte favoritter fra Pierre Robert Sport.

Pierre Robert Group (PRG) eier merkevarene Pierre Robert, La Mote, Norlyn, Black Horse og Finnwear. Med enkle linjer og stilrent design finner de inspirasjon i den Skandinaviske livsstilen, og alle klærne deres blir utviklet av deres designteam i Oslo.

Pierre Robert Group (PRG) er ledende undertøyleverandør i Norge, og lager baseplagg av høy kvalitet for kvinner, menn og barn. De legger stort fokus på kvalitet, og jobber tett med leverandører på produktkvalitet, HMS, miljø- og samfunnsansvar. Alle deres leverandører må følge etiske retningslinjer om arbeiderrettigheter, dyrevelferd og miljø. Du kan lese mer om Pierre Robert her.

Bli med på konkurransen på @urbantwentiesmag på Instagram

Del dine tanker i kommentarfeltet