Julekalender 2019, LUKE 2: Urban Twenties x Kari Traa

Annonse: Gaven er sponset av Kari Traa

Foto: Kari Traa

Endelig er det desember og adventstid, og i den anledning kan du melde deg på Urban Twenties sin julekalender. Hver søndag i advent vil vi ha en julekalenderkonkurranse på Instagram, hvor du får mulighet til å vinne superflotte premier. Gå inn på @URBANTWENTIESMAG på Instagram, så finner du konkurransen der.

Premie luke 2, søndag 8. desember

Bak luke nummer 2, for andre søndag i advent, har du mulighet til å vinne et par nydelige vintersko fra Kari Traa sin nye kolleksjon. Denne uken trekkes TRE heldige vinnere! Det deles ut et par av de blå skoene og to par av de rosa.

Verdi 1299,-
Verdi 1699,-

Denne høsten utvidet Kari Traa deres skokolleksjon som ble lansert for første gang i fjor. I den nye kolleksjonen vil du finne sneakers, boots og tøfler. Skoene er skreddersydd for den kvinnelige foten, og hele kolleksjonen inneholder feminine detaljer som komplementerer vinterstilen. Flere av mønstrene som du kjenner igjen fra ullsettene er også tatt igjen i et utvalg av kolleksjonen. 

Med kraftigere såle som gir bedre grep på isen, samt ull, kordfløyel og andre deilige stoffer som setter preg på både stilen og komforten – for den som vil bruke sneakers året rundt! 

Priser på skoene ligger fra 599 NOK til 1699 NOK. 

Du kan lese mer om historien bak merket Kari Traa her og se hele skokolleksjonen her.

Bli med på konkurransen på @urbantwentiesmag på Instagram

Del dine tanker i kommentarfeltet