Når du kjenner at du lever

kommentar de små tingene i livet å leve urbantwenties

Båten kjører fort, men jeg hører bølgene skvulpe. Håret blafrer i vinden og jeg får åpnet øynene akkurat nok til at jeg ser hvordan solnedgangen maler himmelen i rødtoner. Vi har vært på sjøen i flere timer med venner, musikk, latter og gode samtaler. Huden er fortsatt varm etter strålene fra solen. Favorittsangen kommer på, solen titter såvidt over horisonten, skyene er knallrød og himmelen rosa, vinden er mild, men presser tårene ut. Jeg kjenner jeg lever.

Hva er det som for deg til å føle at du lever?

Er det adrenalin-kicket som tar deg når du hopper i strikk? Er det følelsen i kroppen når du endelig klarer å stå på vannski? Eller kanskje det er sene og fargerike sommerkvelder med gode venner?

Kjenner du dette nok? Klarer du å sette pris på de små tingene i livet, klarer du å føle hvordan gleden tar salto i magen så det kiler?

Det finnes nok ingen følelser bedre enn når du virkelig kjenner at du lever. Det kan være et øyeblikk av få sekunder, eller det kan være en hel dag. Det kan være så lite som når du lukter den ferske kaffen om morningen, når kjæresten din kysser deg eller når du ser en blomst du ikke har sett før. Det kan også være så stort som at du har klatret en fjelltopp du har hatt mål om å bestige lenge, eller du har en hel dag på sjøen med gode venner.

La livet ditt bestå av det som gir deg følelsen av å leve. De tingene som skremmer deg, men som gir mestringsfølelse når du trosser frykten. Nyt de små øyeblikkene som kiler deg i magen eller får endorfinene til å blomstre. Fyll livet ditt med de tingene du vet gjør deg godt og glad. Vær flink til å finne små gleder, for det er små gleder som gir en lykkelig hverdag. Lev ditt beste liv hver dag, men vit at det er lov å slappe av. Bare ta deg tid til å finne de små magiske øyeblikkene som gjør at du gleder deg til å åpne øynene hver morgen for å se hva mer livet kan by på.

Del dine tanker i kommentarfeltet