Pakketipsene du bør kunne

DSC00415

Hva skal du?
Dette punktet høres jo ut som en selvfølge, men jeg mener såklart mer enn om du skal på badeferie eller ikke. Det er lurt å gjøre litt research om området du skal til før turen. Er det noen fine turer du kan gå, så du bør ha med joggesko? Kanskje du vil ha noen joggeturer om morningene også? Skal du være i en fin by og vil ha antrekk til en finere middag? Hvis du kun skal ligge på stranden og ved poolen trenger du kanskje ikke så mye annet enn noen få skift. Skal du på storbyferie kan det også være lurt å pakke minimalt, slik at du har plass til å shoppe.

Skriv liste!
Okei, så er jeg litt ekstra glad i lister da… Men jeg mener likevel at å skrive pakkeliste er ekstremt lurt. Det er så fort å glemme ting, og da gjerne noe av det viktigste. Har du husket alle type ladere? Kamera? Minnekort? Shampoo og balsam? Solkrem? Tamponger og tannbørste? Og ikke minst bankkort og pass?? Det meste kan kjøpes, men det er deilig å ha det på plass også.

Tenk antrekk og passende farger.
Når jeg pakker prøver jeg å tenke antrekk så langt det lar seg gjøre, men jeg tar alltid med litt ekstra. Da passer jeg på at jeg tar med farger som passer med de andre plaggene i kofferten.

Brett klærne ordentlig.
Ved å brette klærne på en ordenltig måte og legge de fint ned i koffterten unngår du at klærne blir stygge, i tillegg til at det sparer mye plass.

Ha alltid med et lite apotek.
Her snakker jeg fra litt for mange erfaringer. Det er veldig lurt å ha med seg et lite apotek i toalettmappen. Plaster, smertestillende, imodium for magen, salve mot kløe – sånne små ting som er lett å glemme, men fort kan komme til bruk. Det er dumt å måtte gå på apotek-jakt hvis skaden allerede har skjedd.

DSC00417

En kommentar om “Pakketipsene du bør kunne

Del dine tanker i kommentarfeltet