Realityseriene du kan binge denne sommeren

realityseriene du kan binge i sommer summerhouse
Foto: Bravo TV

Summer House
En vennegjeng fra New York leier sommerhus på Hamptons, og vi får følge med på alle fine, dramatiske og gøyale stunder. Fire sesonger av denne dramaserien finner du på TV2 Sumo.

Love is Blind
Fikk du ikke med deg den store snakkisen «Love is Blind» da den kom ut? Serien hvor flere jenter og gutter skal bli forelsket uten å kunne se hverandre. Se den nå da vel, du finner den på Netflix.

Love Island
Liker du drama og kjærlighet? På TV2 Sumo finner du fortsatt flere sesonger fra både Norge, Storbritannia, USA og Australia. På Viaplay finner du også en sesong fra Danmark.

Keeping up with the Kardashians
Følg livet til Kardashian/Jenner-klanen. På TV2 Sumo ligger alle 18 sesongene, så det er bare å begynne!

The Bachelorette
Eller ungkarskvinnen, som programmet heter på norsk. Én kvinne, 30 menn – sistemann må ned på et kne og fri. Du finner siste sesong på Dplay hvis du vil se romantiske dater, haugevis av drama og masse kjærlighetserklæringer.

Too Hot to Handle
Enda en snakkis du kanskje ikke har fått med deg? Se hvordan sexglade unge voksne er strandet på et resort med én regel: Det er ikke lov med noe seksuell kontakt – ikke en gang kyssing! Du finner serien på Netflix.

Selling Sunset
En god blanding av kjent reality-drama og en god dose drømmehus. Et av de største eiendomsfirmaene i LA selger drømmehusene i Hollywood Hills, med utsikt over hele byen og første rad til solnedgangen. Det er intriger, kjærlighet, drama, vennskap og hardt arbeid.

2 kommentarer om “Realityseriene du kan binge denne sommeren

Del dine tanker i kommentarfeltet