De mest Instagram-vennlige stedene i San Diego

DSC01753Kyststien på La Jolla

Kyststien som går fra La Jolla Beach til La Jolla er fantastisk. Rett nedenfor den eneste bruen på strekningen finner du dette lille paradiset – fyllt med palmer, fin utsikt og en sjarmerende huske. Insta-vennlig så det holder!

Promenaden og piren på Pacific Beach

Pacific Beach og Mission Beach går litt hånd-i-hånd, men er kanskje de fineste strendene i San Diego. På Pacific-siden er det en lang pir ut i havet, med små hvite hus helt innerst og en haug fiskere helt ytterst. Her får du mange fine bilder! Promenaden er også fantastisk, med råfine hus langs hele veien, og den hvite stranden og havet på motsatt side.

DSC01290

Ocean Beach

Ocean Beach kan virke litt shabby, men det er noen skikkelig kule steder der – sånn som vanen over her. Rett ved siden av den er det en restaurant i akkurat samme stil. Hvor kult er ikke det?! Ocean Beach har mange kule og annerledes steder hvor det går an å ta bra bilder.

Marinaen i Downtown

Marinaen i Downtown får det fineste lyset når det nærmer seg solnedgangen. Som du ser på bildet over til venstre blir himmelen lyserosa, før den går mer og mer over i oransje og gult. Til slutt kan du se en gyllengul sol gå ned bak øyen Coronado Island. Det er et vakkert syn, men det er også et perfekt lys å ta gode bilder i.

DSC01415

Sunset Cliffs

Sunset Cliffs har det i navnet. Her kan du se de vakreste solnedgangene gå ned i havet. Desidert et vakkert syn for øyet, og gull for kameralinsen!

La Jolla – Bobboi Natural Gelato

Det er ingen ting som er bedre enn å friste alle Instagram-følgerne med verdens beste is. Den finner du på La Jolla. Det kommer et eget innlegg om denne deilige isen snart!

Del dine tanker i kommentarfeltet