Serieanbefalinger, del 2: 10 serier du bør se om du ikke allerede har sett dem

Hvis du ikke har fått med deg den første serieanbefalingen kan du se den her. Der ligger det 16 andre anbefalinger. Her kommer ti nye.

serieanbefalinger urban twenties

Revenge (Viaplay)
Faren hennes ble fengslet og døde i fengsel hun var liten jente, men Emily vet hva som egentlig skjedde. Som voksen flytter hun tilbake til barndomshjemmet i the Hamptons. Hun skal ta hevn.

The Rookie (TV2 Sumo)
Vi får følge de tre politirekruttene Nolan, Chen og West når de lærer hvordan det er å være politi i LA. Det er action, drama, kjærlighet og vennskap.

Outer Banks (Netflix)
Faren hans forsvant på mystisk vis, og John B finner ut hva som skjedde. Han drar med seg vennene sine og den nye kjæresten på skattejakt for å grave i sannheten.

Dead to Me (Netflix)
Jen har mistet ektemannen i en bilulykke og møter på alternative og optimistiske Judy på en sorgegruppe. De totalt ulike damene blir venner, og jo nærmere de blir jo flere hemmeligheter kommer til overflaten.

Killing Eve (HBO)
Eve har en kontorjobb i MI5, men hun kjeder seg og ønsker en viktigere jobb som etterforsker. Så kommer hun over Villanelle, en profesjonell og psykopatisk leiemorder. Det blir en katt og mus-jakt, hvor begge blir like besatt av hverandre.

Eagles (NRK)
Hockeyfamilien Kroon flytter fra Boston og tilbake til den lille byen Oskarshamn i Sverige, hvor barna Felicia og Elias starter på videregående. Det er vennskap, kjærlighet, rivalisering og haugevis av drama.

Insecure (HBO)
Vi følger bestevenninnene Issa og Molly gjennom utfordringene de møter ved å være to afroamerikanske kvinner som trosser alle stereotyper. En pinlig, morsom og ekte komedie om Issa og Molly sine liv.

Drop Dead Diva (Viaplay)
Modellen Deborah dør i en bilulykke, men sender seg selv tilbake på jorda – bare at hun ender i feil kropp. Kroppen tilhører Jane, som var en dyktig advokat stikk motsatt av Deborah. Hun prøver å gjøre det beste ut av sitt nye liv, og vi får følge henne gjennom karrierekamper, vennskap og kjærlighet.

The Bold Type (NRK)
Denne serien er inspirert av livet til en tidligere redaktør i motemagasinet Cosmopolitan. Serien handler om tre venninner som jobber i motemagasinet og samtidig prøver å takle utfordringene de møter som unge jenter i et tøft arbeidsmiljø. De står sammen i tykt og tynt. Serien tar tak i ekte problemer og tematikker på en gripende måte.

Sweet Magnolias (Netflx)
Tre venninner prøver å løfte hverandre opp mens de alle takler utfordringer rundt forhold, familie og karriere. En dramaserie om vennskap og livets utfordringer.

Har du flere tips? Del dem gjerne med oss!

Del dine tanker i kommentarfeltet