Smoothiebowl med kokos og granola

DSC08850Du trenger: 
Moden banan
Jordbær
Bringebær
Blåbær
Chiafrø
Havregryn
Hampprotein
Havremelk
Vann
Granola
Kokosflak

DSC08857Slik gjør du:
Jeg slumper som regel litt når jeg lager smoothiebowls, fordi jeg som regel bare tar noe av det jeg har i skapene. Derfor har jeg ikke noe mål i denne oppskriften, men bare føl deg litt frem med mengde og lag den slik du selv liker. Ps! Bruk helst frosne bær og eventuelt banan.

Ha alt i en blender og miks det til en tjukk smoothieblanding. Husk å starte med lite væske og heller ha på mer etterhvert om det trengs. Når alt er blitt til en jevn smoothie og du har fått den konsistensen du foretrekker, heller du bare miksen i en skål. Topp med din favorittgranola (jeg elsker Axa og Bare Bra sine granolaer uten tilsatt sukker) og avslutt med kokosflak. Nyt før den smelter!

En kommentar om “Smoothiebowl med kokos og granola

Del dine tanker i kommentarfeltet