Stress ned med dette kveldsritualet

En lang dag med mange gjøremål går endelig mot slutten, men skuldrene er fortsatt høye. Det er på tide å innføre kveldsritualet som senker skuldrene, stresser deg ned og gir litt luksus i hverdagen.

Gjør noen yoga-øvelser
Det å gjøre yogaøvelser samtidig som du bruker pusteteknikker vil få hodet og kroppen til å synkronisere seg, og du vil føle at du slapper av. Det er ikke bare-bare å få til riktig pusteteknikk, men dette lærer du etterhvert. Det viktigste er å ikke la ting som telefonen distrahere deg. Vær i øyeblikket og gjør kroppen din godt.

Ta deg en varm dusj eller et deilig bad
Ro ned kroppen og gjør deg fresh med et deilig bad om du har, eller en varm dusj. Bruk bobler i badet eller gode produkter i dusjen, som gjør at du føler deg vel. Jeg vil anbefale å smøre inn kroppen med dusjoljen fra Rituals, da føler du deg fresh og ren uten å tørke ut huden.

Smør deg inn i gode produkter
Etter du har tørket deg smører du inn kroppen med favorittproduktene dine. Gjerne noe som lukter mildt og godt, og som får deg til å føle deg avslappet. Leave in-hårkur til håret er forresten et av de beste tipsene jeg kan gi. Du tilfører kuren til tuppene av håret når det er håndkletørket og lar det være i. Så enkelt kan det gjøres.

DSC08788

Lag deg en kopp grønn te
Grønn te er en antioksidant-bombe som hjelper kroppen med å holde seg frisk. Det sies også at grønn te reduserer risikoen for blant annet hjertesydom, kreft og lever- og nyreskader, og noen mener grønn te er bra for huden og tannhygienen. Kamillete er også fint å drikke, da det er beroligende.
Ps! Drikker du te på kvelden bør du alltid velge en variant uten koffein.

Skriv ned gjøremålene til neste dag
Skriv ned alle gjøremålene dine for neste dag. Ved å lage lister slipper du unna unødvendig stress, fordi du føler du har mer kontroll når det står svart på hvitt. Det verste som finnes er å ligge i sengen på kvelden og stresse over alt du skal gjøre neste dag.

Sitt ned og ro ned
Sett deg ned med en god bok, serie eller film. La kroppen roe helt ned og kos deg. Ta deg en sjokoladebit om du vil ha, eller skjær opp litt frukt. La dette være din stund.

Del dine tanker i kommentarfeltet