Syv romantiske filmer for valentinsdagen

Valentinsdagen er rett rundt hjørnet. Uansett om du har romantiske planer for dagen eller ei, er valentinsdagen en fin anledning til å sette på en ordentlig romantisk film. Under er det listet noen nye filmer, og noen gamle klassikere vi aldri blir lei. Disse filmene kan du se på valentinsdagen (eller hvilken som helst annen dag)!

The Best of Me

Dette er en film basert på en av Nicholas Sparks’ bøker, derfor ligger filmen litt i samme gate som andre filmer basert på hans bøker; The Notebook, Dear John, The Lucky One, The Last Song osv.

Filmen handler om to «high school sweet hearts» som forenes igjen i voksen alder på grunn av en begravelse. Vi får bli kjent med historien fra fortiden og vi får se hvordan relasjonen deres utvikler seg på nytt. Filmen er både trist og fin, og den er full av kjærlighet.

A Star is Born

A Star is Born var en stor snakkis da den kom ut, og det er ikke uten grunn. Dette er en nyinnspilling av en film som allerede er blitt laget to ganger tidligere, men denne gang med Lady Gaga og Bradly Cooper som stjernene. Sistnevnte er også regissøren bak.

Vi får følge historien til et nyforelsket par, hvor musikk står sentralt hos begge, men hvor de dras i ulike retninger. Filmen viser ekte kjærlighet, en drakamp mellom valg og konflikter. Musikken er noe av det som gjør filmen så sterk. Dette er en «must see» film, men vær forberedt på å la tårene renne.

How to Lose a Guy in 10 Days

En gammel klassiker vi aldri kan glemme, spilt av Kate Hudson og Matthew McConaughey. Denne filmen handler om journalisten Andie Anderson, som skal skrive en artikkel om hvordan man blir dumpet på ti dager for magasinet hun jobber. På den andre siden står markedsfører Benjamin Barry, som skal vinne en stor kampanje ved å få en kvinne til å forelske seg i han på ti dager. Filmen er en romantisk komedie av det beste slaget!

Set it Up

Set it Up er en Netflix-film, hvor to overarbeidede assistenter prøver å få mer fritid ved å spleise sine krevende sjefer. Mens de jobber iherdig for å løse sjefenes problemer med hverandre blir de to assistentene kjent på en ny måte.

En romantisk klisjéfilm, som gir deg godfølelse og får deg til å trekke på smilebåndet.

Falling Inn Love

Dette er også en Netflix-orginal. Etter å ha mistet både jobben og kjæresten melder byjenta Gabriela seg på en konkurranse om å vinne et vertshus i New Zealand – mens hun er på en god snurr etter flere flasker vin. Dagen etter får hun mail om at hun har vunnet, og hun bestemmer seg for å pakke sammen sakene for å flytte til andre siden av kloden.

Vertshuset viser seg å være en rønne, og hun tar på seg prosjektet om å pusse opp stedet, så hun kan selge det. For å gjøre det trenger hun hjelp av den kjekke, men irriterende, entreprenøren i bygda. Mens de pusser opp huset lærer de hverandre bedre å kjenne. En klissete film, som gir masse godfølelse.

Life as we Know It

Enda en klassiker vi aldri kan glemme. I denne filmen, fra 2010, er det Katherine Heigl og Josh Duhamel som spiller Holly og Eric. De blir satt opp på en blind date av sine felles gifte venner, en date som ender i katastrofe. Like etter dør vennene i en ulykke, og Holly og Eric er sammen satt opp til å være foresatte for det avdøde parets datter, Sophie. De flytter inn sammen for å oppdra Sophie og edre vennenes ønske. Holly og Eric kommer ikke akkurat godt overens, og det å oppdra et barn er ikke barnemat. Livet deres blir snudd opp/ned.

Someone Great

Enda en Netflix-orginal, hvor vi får følgene venninne Jenny, Blair og Erin etter Jenny fikk sitt hjerte knust av sin store kjærlighet. Vi får følge dem rundt i New York, på jakt etter den perfekte kvelden for å døve smertene ved bruddet.

Denne filmen handler om tap, men også vekst, kjærlighet og det sterke båndet mellom venninner.

Del dine tanker i kommentarfeltet